ZIMSKI KOKTELI

 

Zimski kokteli su glavna tema ovih dana. Sve je više koktel barova na Novom Beogradu koji mogu da se pohvale odličnim koktelima. Svaki od njih se trudi da ponudi najbolje koktele na Novom Beogradu. Između pojedinih koktel majstora se javljaju prava mala rivalstva. Neki smatraju da su kokteli letnja pića, ali najbolji koktel barovi na Novom Beogradu imaju u svojoj ponudi i zimske verzije koktela u kojima možete uživati.

ZIMSKI KOKTELI – CRISPY GASTRO BAR

 

Crispy Gastro Bar poseduje u svom asortimanu preko 200 vrsta koktela u kojima možete uživati u toku cele godine. Izvrsni koktel majstori pravi su umetnici kada su najbolji kokteli na Novom Beogradu u pitanju. Ove zime smo u naš asortiman inkorporirali nekoliko novih zimskih koktela:

 

Winter mojito: svetski poznat koktel stiže u toploj varijanti. Pun ukus nane i začinjenog ruma probudiće sva vaša čula.

After dinner cocktail: ukus kajsije i limete osvežiće vas posle Crispy večere.

Malina sour: Zarić malina nam stiže u još jednom obliku. Savršen kremasti koktel osmišljen u Crispy gastro baru zadovoljiće sve vaše potrebe.

Penicilin: Nema potrebe detaljisati zašto se ovaj koktel zove penicilin osim što ćemo reći da su jedni od glavnih sastojaka đumbir, med i limun. Reklo bi se zdravi vitaminski napitak sa dovoljno viskija da ne mislite da ćete popiti pravi lek.

 

zimski-kokteli

 

Ukoliko želite da probate najbolje koktele u gradu dođite u

Vaš omiljeni koktel bar, restoran Novi Beograd, WEST 65, Omladinskih brigada 86ž

Crispy Gastro Bar