SERBIAN JUNIOR CHEFS CLUB – NAJVEĆI USPEH DO SADA!

Serbian Junior Chefs Club je udruženje kuvara juniora Srbije. Cilj ovog udruženja je da pruži mogućnost mladim kuvarima da steknu sva potrebna znanja i veštine i da ih primene u praksi. Pored raznih edukacija, mladima se pruža mogućnost i da učestvuju na međunarodnim takmičenjima.

Mladi članovi ovog udruženja su do sada učestvovali na četiri Svetska prvenstva u kulinarstvu, kao i na četiri Olimpijade.

IKKA CULINARY OLYMPICS 2020

 

Ove godine Serbian Junior Chefs Club je imao priliku da učestvuje na najprestižnijem kulinarskom takmičenju na svetu – Ikka Culinary Olympics 2020, u Štutgartu, koje se održava od 1900. godine. U konkurenciji je bilo 70 zemalja, oko 2.000 učesnika i 8.000 menija.

Najveći uspeh do sada na svim takmičenjima

 

Naš tim je predvodio menadžer Aleksandar Tomić, a kapiten je bio Marko Komadina. Tim su činili Jovan Tomović, Uroš Bolić, Ivan Cimburović koji je osvojio bronzanu medalju u seniorskoj konkurenciji. Aleksa Sušić je osvojio bronzanu medalju u kategoriji kulinarska umetnost, a Aleksandar Keljanović je osvojio srebrnu medalju u kategoriji rezbarenje uživo.

 

junior chefs club

Crispy Gastro Bar I Serbian Junior Chefs Club

 

Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo imali priliku da podržimo ove mlade ljude. U Srbiji imamo veliki broj talentovane dece koji su vredni i žele da uče i rade na sebi. Treba im biti podrška i vetar u leđa. Na mladima svet ostaje. Nadamo se da ćemo u budućnosti imati prilike da budemo podrška svima koji žele da rade na sebi i usavršavaju se, jer je to jedini siguran put ka uspehu.

 

Vaš omiljeni koktel bar, restoran Novi Beograd, WEST 65, Omladinskih brigada 86ž

Crispy Gastro Bar

 

 

View this post on Instagram

 

Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo imali priliku da podržimo ove sjajne mlade ljude! ❤️😍 Junior Chef Club Srbije je osvojio dve bronzane medalje na najprestižnijem kulinarskom takmičenju na svetu! Ovi mladi ljudi su ostvarili najveći uspeh na svim takmičenjima do sada. 😍💪 Dve bronzane medalje i ulazak u finale – to je rezultat mladih srpskih kuvara na najprestižnijem kulinarskom takmičenju na svetu – Ika Culinary Olimpics 2020, koje se održava u Stutgartu. U konkurenciji 70 zemalja, 2.000 učesnika, 8.000 menija. ☺️ Nadamo se da ćemo ovom objavom uspeti da pokrenemo i druge da budu podrška i vetar u leđa mladima jer na njima svet ostaje. ❤️

A post shared by Crispy Gastro Bar (@crispy_gastro_bar) on