RESTORANI NA NOVOM BEOGRADU

 

 

Restorani na Novom Beogradu su doživeli pravu ekspanziju u poslednjih nekoliko decenija. Iako biste verovatno pomislili da se restorani sa najboljom hranom nalaze u samom centru grada, to ipak nije tako. Činjenica je da se najbolji restorani nalaze na Novom Beogradu. Osluškujući potrebe svojih gostiju, restorani na Novom Beogradu su se probili na sam vrh. Postali su omiljena mesta kako za okupljanja sa porodicom i prijateljima, tako i za poslovni svet koji traži predah i osveženje tokom pauze za ručak. U restoranima na Novom Beogradu pored ukusne hrane i velikog izbora najboljih koktela u Beogradu, možete uživati i u odličnoj muzici i ludom noćnom provodu.

Novi Beograd se toliko razvio u poslednjih nekoliko decenija da je postao grad za sebe unutar Beograda. Raspolaže velikim brojem stambeno – poslovnih kompleksa koji privlače veliki broj inostranih kompanija i poslovnih ljudi koji biraju ovaj kraj za sedište svog poslovanja. Takođe, zelenih površina i parkova sa klupama i igralištima za decu je sve više. Zbog toga njegovi žitelji nemaju potrebu da prelaze na drugu stranu mosta. Za sve ljubitelje reke, tu je Savski kej. Restorani na Savskom keju imaju najdivniji pogled na reku. Naselja Belville, Blok A i West 65 se i dalje razvijaju što znači da možemo da očekujemo pojavu novih i modernijih poslovnih centara i restorana na Novom Beogradu. Zato smo odlučili da naselju West 65, poklonimo još jedan fenomenalan restoran.

RESTORANI NA NOVOM BEOGRADU – PONUDA

 

U najluksuznijem naselju na Novom Beogradu – West 65 se nalazi veliki broj kafića i restorana. Svi oni teže da zadovolje potrebe biznis parka Airport City, stambenih naselja Wellport,  Zepter i B&P exing. Ukoliko ste ljubitelji internacionalne kuhinje, uživate u najboljim koktelima i drugim premium pićima, volite da vam okruženje bude prijatno i moderno onda je Crispy Gastro Bar u naselju West 65 na Novom Beogradu  idealan izbor za vas.

Crispy Gastro Bar - restoran internacionalne kuhinje

RESTORANI NA NOVOM BEOGRADU – NAJBOLJI GASTRO BAR NA NOVOM BEOGRADU

 

Gastro barovi predstavljaju fuziju domaćinske barske atmosfere, najboljih koktela i velikog izbora savršeno pripremljene hrane iz najboljih restorana u gradu. Crispy Gastro Bar oduševljava svoje goste luksuznim i modernim okruženjem, najrazličitijim vrstama pasti, bifteka, omleta, salata i slatkiša. Crispy Gastro Bar je osvojio mnoga srca svojim najboljim koktelima na Novom Beogradu. Crispy Gastro Bar takođe u svojoj ponudi ima i veliki izbor premium pića, rakija, vina i viskija kojima sigurno nećete odoleti. 

 

Vaš omiljeni koktel bar, restoran Novi Beograd, WEST 65, Omladinskih brigada 86ž

Vaš Crispy Gastro Bar

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *