POSLOVNI RUČAK NA NOVOM BEOGRADU

 

Novi Beograd raspolaže velikim brojem stambeno – poslovnih zgrada koje privlače velike inostrane firme i poslovne ljude. Tako da se sedišta njihovih firmi nalaze baš ovde. Poslovni ručak na Novom Beogradu je postao deo svakodnevnice zaposlenih na Novom Beogradu. Iako je digitalizacija uticala na to da se danas većina poslova obavlja putem e-maila, telefona ili društvenih mreža, poslovni ručak ostaje kao ključni završni korak kada želite da zaključite posao. 

 

POSLOVNI RUČAK NA NOVOM BEOGRADU – WEST 65

 

Naselja kao što su Belville, A blok i West 65 su još uvek u razvoju. Uskoro možemo da očekujemo nove komplekse poslovnih zgrada kao i velikog broja novih restorana na Novom Beogradu. Naselje West 65 se nalazi odmah pored biznis parka Airport City. Svojom lokacijom i velikom ponudom odličnih gastro barova na Novom Beogradu, ovo naselje je izbor broj jedan kada su poslovni ručkovi u pitanju. Iako su poslovni ručkovi deo naše svakodnevnice, veštine organizovanja poslovnog ručka su od presudnog značaja. Treba izvući maksimum iz ovog sastanka i iskoristiti ga za korporativno širenje, sklapanje poslova i deljenje korisnih informacija.

 

POSLOVNI RUČAK NA NOVOM BEOGRADU – KAKO IZABRATI NAJBOLJI RESTORAN ZA POSLOVNI RUČAK 

 

Delimo sa vama par stvari na koje treba da obratite pažnju pri izboru najboljeg gastro bara za poslovni ručak:

 • Lokacija: Jako je važno da gastro bar bude na lokaciji do koje se lako dolazi
 • Atmosfera i ambijent: Moderno i prijatno okruženje su veoma bitni ukoliko želite da ostavite dobar utisak na poslovne partnere. Takođe je važno da atmosfera bude prijatna kako biste mogli nesmetano da obavljate razgovor.
 • Prijatno i profesionalno osoblje: Svi će zapamtiti da li je usluga u gastro baru bila vrhunski dobra ili loša. Vaši poslovni partneri, iako su na poslovnom ručku, žele da se osećaju kao da su vaši najbitniji gosti.
 • Meni: Ukoliko niste sigurni u ukus vaših poslovnih partnera, najbolje opcije su internacionalni gastro barovi koji u svojoj ponudi imaju različite vrste jela. Najbolje bi bilo da ste već imali priliku da obedujete u tom restoranu i da ste sigurni u kvalitet jela.

 

KAKO SE PRAVILNO PONAŠATI NA POSLOVNOM RUČKU

 

 • Pre nego što vaše poslovne partnere zvanično pozovete, potrebno je da napravite pozivnicu sa ciljem poslovnog ručka, mestom, i tačnim datumom i vremenom održavanja poslovnog ručka.
 • Potrebno je da poslovni ručak zakažete par dana unapred kako bi vaši poslovni partneri imali dovoljno vremena da se organizuju.
 • Napravite rezervaciju
 • Uvek se potrudite da na poslovni ručak dođete ranije 
 • Isključite mobilni telefon
 • Ponudite vaše poslovne partnere da poruče pre vas
 • Razgovor o poslu pokrenite nakon poručivanja hrane
 • Bonton za stolom je jako važan. Poslovni ručak nije mesto gde treba da se prejedate. Uvek poručite isti broj jela kao vaši gosti. Takođe  nemojte preterivati ni sa pićem.
 • Budite izuzetno ljubazni prema zaposlenima
 • Izbegavajte priče o drugim ljudima, pričajte o idejama
 • Nakon uspešno održanog ručka zahvalite se poslovnom partneru na izdvojenom vremenu i divnom društvu

POSLOVNI RUČAK NA NOVOM BEOGRADU – CRISPY GASTRO BAR

 

Ukoliko ste zainteresovani za poslovni ručak u jednom od najboljih restorana na Novom Beogradu, kontaktirajte nas. Crispy Gastro Bar je restoran internacionalne kuhinje koji raspolaže jako luksuznim i modernim enterijerom. Prijatna i opuštena atmosfera omogućava svim gostima da maksimalno uživaju dok obeduju sa prijateljima, poslovnim partnerima ili kolegama. Preporučujemo vam da pozovete vaše poslovne partnere na sjajnu porciju Taljata bifteka koji se specijalno priprema u našoj kuhinji. Takođe u ponudi imamo i veliki izbor premium pića i koktela na Novom Beogradu. Poslovni ručak Novi Beograd omogućiće vam u Crispy Gastro baru svakog dana osim nedelje.

 

Vaš omiljeni koktel bar, restoran Novi Beograd, WEST 65, Omladinskih brigada 86ž

Grispy Gastro Bar

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Poslovni ručkovi su postali deo svakodnevnice. 👔🍽️ Šta je vama bitno pri izboru restorana za poslovni ručak? 🤩 Delimo sa vama dve stvari na koje treba da obratite pažnju pri izboru restorana: 1. Moderno i prijatno okruženje su veoma bitni ukoliko želite da ostavite dobar utisak na poslovne saradnike. Atmosfera ne treba da bude bučna kako biste mogli na miru da obavljate razgovor. 2.Ukoliko niste sigurni u ukus vaših poslovnih partnera, najbolje opcije su internacionalni gastro barovi koji u svojoj ponudi imaju različite vrste jela. Od srca vam preporučujemo  da pozovete vaše poslovne partnere na sjajnu porciju Taljata bifteka koji se specijalno priprema u našoj kuhinji. 🍽️🥩 Vidimo se u Omladinskih brigada 86ž, West 65 #restoran #gastrobar #bar #beograd #west65 #novibeograd #airportcity #proslave #dorucak #rucak #vecera #crispy #crispygastrobar #crispy_gastro_bar #poslovnirucak #biftek #taljata #taljatabiftek

Објава коју дели Crispy Gastro Bar (@crispy_gastro_bar) дана