NAJBOLJI KOKTEL BAR NA NOVOM BEOGRADU

 

Svaki najbolji koktel bar na Novom Beogradu zna priču o tome kako su nastali kokteli. Tokom Američkog rata za nezavisnost izvesna vlasnica krčme Betsy Flanagan je imala običaj da ukrašava svoja pića perima, koja bi uzimala sa farme u njenom komšiluku. Ta pića su postala popularna pod nazivom kokteli. Takođe, postoji i druga verzija, koja kaže da su nakon završetka borbi petlova, slavili mešajući pića različitih boja koja su ih podsećala na šareni petlov rep. Otuda i naziv – u engleskoj verziji (cock – petao; tail – rep). Takođe vlasnik pobedničkog petla bi iščupao rep poraženom i uz podvik “Lets have a cocktail” nazdravljao pobedniku. Reč koktel prvi put kao naziv za mešavinu pića je upotrebio časopis “The balance” 13. maja 1806. 

NAJBOLJI KOKTEL BAR NA NOVOM BEOGRADU – RAZVOJ NAJBOLJIH KOKTELA

 

Kao veliki uspon koktela smatra se period prohibicije u Americi. Prohibicija je trajala od 1919. do 1933. Po američkom zakonu tada nisu smela da se uvoze, proizvode ili prodaju alkoholna pića u barovima koja sadrže više od 1% alkohola. Barovi su počeli da toče alkohol ilegalno, a barmeni su zamenili šotove drugačijim oblicima čaša i počeli su alkohol da mešaju sa sokovima. 

NAJBOLJI KOKTELI DANAS

 

Pravljenje najboljih koktela danas predstavlja pravu umetnost. Najbolji kokteli u gradu su inspirisali brojne svetske vođe, slikare, pisce i mnoge druge. Svojim neodoljivim ukusom i modernim izgledom kokteli su omiljeno piće mladima kako u svetu tako i u Beogradu. Upravo zbog različitih kombinacija ukusa i jačine, najbolji kokteli na Novom Beogradu su postali omiljeno piće i starijih, a ne samo mlađih muškaraca i žena. Tako su nastale najrazličitije varijante koktela od kojih danas najbolji koktel barovi na Novom Beogradu služe Martini, Margaritu, Long Island, Cosmopoliten, Mojito, Bloody Marry, Black Russian, Kamikaze i mnoge druge u kojima možete uživati u bilo koje doba dana. 

 

Najbolji-kokteli-u-Beogradu

NAJBOLJI KOKTEL BAR NA NOVOM BEOGRADU

 

Sve je više koktel barova na Novom Beogradu koji mogu da se pohvale odličnim koktelima. Svaki od njih se trudi da ponudi najbolje koktele na Novom Beogradu. Između pojedinih koktel majstora se javljaju prava mala rivalstva. Neki smatraju da su kokteli letnja pića, ali najbolji koktel barovi na Novom Beogradu imaju u svojoj ponudi i zimske verzije koktela u kojima možete uživati. 

Crispy Gastro Bar raspolaže najmodernijim koktel barom na Novom Beogradu. U svojoj ponudi ima preko 200 različitih vrsta koktela koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Izvrsni koktel majstori pravi su umetnici kada su najbolji kokteli na Novom Beogradu u pitanju. Za vas su spremili novu zimsku ponudu najboljih koktela na Novom Beogradu. Iz ponude izdvajamo After Dinner sa ukusom kajsije i limete koji će vas osvežiti nakon večere u najboljem gastro baru na Novom Beogradu. U ponudu najboljih koktela na Novom Beogradu slobodno možemo da uvrstimo i koktel Winter Mojito. Winter Mojito dolazi u toplijoj varijanti sa punim ukusom nane i začinjenog ruma. A za sve ljubitelje maline u najboljem koktel baru na Novom Beogradu izdvajamo i kremasti koktel Malina sour. Ovaj koktel će vas raspametiti svojim bogatim ukusom i kremastom strukturom. 

 

Vaš omiljeni koktel bar, restoran Novi Beograd, WEST 65, Omladinskih brigada 86ž

Crispy Gastro Bar

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *