NAJBOLJI DORUČAK NA NOVOM BEOGRADU

 

Sve je veći broj restorana i gastro barova na Novom Beogradu koji teže da zadovolje apetite svojih gostiju. U velikoj ponudi restorana i gastro barova uživaju razne grupe ljudi. Najčešće su to zaposleni koji traže predah i osveženje za vreme pauze za ručak. Kako odabrati najbolji doručak na Novom Beogradu zavisi od preferencija i želja svakog pojedinca, ali postoje kriterijumi koji važe za sve. To su: higijena u restoranu, ljubaznost osoblja, brza usluga i ukusna hrana. 

NAJBOLJI DORUČAK NA NOVOM BEOGRADU – ZA SAVRŠEN POČETAK DANA

 

Sve brži tempo života, broj obaveza i manjak vremena nas često izbace iz pravilnog ritma života. Tada se desi da zanemarimo ono što je najbitnije – a to je zdrava ishrana. Da bi se postigao pravilan ritam života, potrebno je da u toku dana imamo približno u isto vreme tri veća obroka: doručak, ručak i večeru, i dva manja – užine.

Od sva tri obroka koje smo nabrojali- doručak je najvažniji. Daje nam energiju, poboljšava koncentraciju i pamćenje, sprečava nepotrebno grickanje hrane između obroka i održava liniju vitkom. Ukoliko preskočimo doručak, naš organizam će to registrovati i tražiće nam taj obrok kasnije u toku dana. To kasnije sa naše strane se obično desi kada završimo sa svim poslovnim obavezama i dođemo kući. Ukoliko se to ponavlja iz dana u dan, iz nedelje u nedelju, iz meseca u mesec, iz godine u godinu, to uslovljava poremećaje metabolizma koji se kasnije ispoljavaju kroz različita stanja ili oboljenja.  Ovo ne treba da bude deo naše svakodnevnice. Na Novom Beogradu postoji sve veći izbor restorana i gastro barova u kojima možemo imati najbolji doručak. 

NAJBOLJI DORUČAK NA NOVOM BEOGRADU – AIRPORT CITY

 

Airport City predstavlja prvi biznis park u okolini, koji svojim stanarima omogućava sve uslove da im dan na poslu bude savršen. Stanari ovog biznis parka imaju veliki izbor restorana i gastro barova. Pa se tako u raznim objektima od ranog jutra mogu videti nasmejana lica kako ispijaju svoju prvu jutarnju kafu uz najbolji doručak. Gosti se uglavnom najviše odlučuju za gastro barove zbog ponude koju imaju.

 

NAJBOLJI DORUČAK  – NOVI BEOGRAD – WEST 65

 

Crispy Gastro Bar je i bar i restoran koji raspolaže jako luksuznim i modernim enterijerom. Prijatna i opuštena atmosfera omogućava svim gostima da maksimalno uživaju dok obeduju sa prijateljima, poslovnim partnerima ili kolegama. Ukoliko ste ljubitelji jačeg doručka u Crispy Gastro Baru možete probati Gurmanski doručak koji se sastoji od jaja, grilovanih kobasica, mozzarella štapića i raznih ukusnih preliva i toplog peciva. Ukoliko ipak više preferirate laganiji doručak,  preporučujemo vam Francusku kajganu od tri jajeta oplemenjenu puterom i pavlakom, na tost hlebu. U prilogu sa strane se servira mix salata, sos od pavlake i začina. Takođe u svom meniju imamo i veliki izbor posnih jela. Najbolji doručak Novi Beograd omogućiće vam u Crispy Gastro baru svakog dana osim nedelje. 

Restoran internacionalne kuhinje - Crispy Gastro Bar

NAJBOLJI DORUČAK NA NOVOM BEOGRADU – LIČNO PREUZIMANJE

 

Vaš najbolji doručak na Novom Beogradu možemo vam pripremiti i spakovati za poneti ukoliko ste sprečeni da obedujete u restoranu. Naručite svoj najbolji doručak telefonom, i dođite po njega u dogovoreno vreme i ostvarićete 10% popusta na svaku porudžbinu. 

Ukoliko ste zaposleni u biznis parku Airport City ili West 65 i organičeni ste sa vremenom, pozovite nas i sačekaće vas serviran sto.

 

Vaš omiljeni koktel bar, restoran Novi Beograd, WEST 65, Omladinskih brigada 86ž

Crispy Gastro Bar

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Borimo se protiv hladnih i kišnih dana odličnom atmosferom i ukusnom hranom😍👌 Omladinskih brigada 86ž, West 65 #restoran #gastrobar #beograd #west65 #novibeograd #crispy_gastro_bar #crispygastrobar #airportcity #dorucak

Објава коју дели Crispy Gastro Bar (@crispy_gastro_bar) дана